Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyertem!

2013.10.24

   

Nyertem... nyertem... nyertem!

 

 

2013-10-24-12.30.18.jpg

 

 

 500Ft!

 

 Mekkora mázlista vagyok!
Most már hiszek abban, hogy a sors egyenlő kézzel méri a rosszat és a jót, és a dolgok hosszútávon kiegyenlítődnek. S íme, itt az ékes bizonyíték. Sorscsapások tömkelege után, itt a kárpótlás.
500Ft!!!
Hirtelen nem is tudom mit kezdjek vele. Nem voltam felkészülve rá, hogy ekkora szerencse érhet. Pár napot várok, míg megnyugszom, lehiggadok, aztán egy befektetési tanácsadó segítségével összeállítok a portfóliót, hogy mibe tegyem ezt az összeget. Persze csak azt a részét, ami a vásárolgatások után megmarad. Jó, hogy van ez a fészbuk, mert így megoszthatom örömöm az ismerőseimmel, akik így együtt örülhetnek velem. Bár biztos lesznek e miatt irigyeim is, de nekik csak azt mondhatom: Lúzerkém, még neked is összejöhet!
Továbbá valószínűleg megjelennek majd körülöttem a vagyonomra hajtó szép leányok is, akik a csúf külsőm mögött hirtelen felfedezik belső értékeimet és ellenállhatatlan férfias kisugárzásom, de el kell szomorítanom őket. Stabil és boldog párkapcsolatban élek, amit ez az anyagi körülményeimben beálló gyökeres fordulat sem téphet ki szilárd fundamentumából.

Update (nem Norbi):
Sokat gondolkodtam, hogy mibe fektethetném, mire költhetném a nyeremény letaglózóan, sokkolóan magas összegét. Rá kellett jönnöm, hogy csak olyan valamit tudnék rajta venni, amire igazából nincs is szükségem. Bevallom megdöbbentett e felismerés, mert ez azt jelenti, hogy mindenem megvan.

Ennyire gazdag vagy? – kaptam a kérdést.

Gazdag nem vagyok, csak nincs szükségem semmire. Az nem ugyan az.

Mert mi is a minden?

Van egy párom, aki meleg étellel vár haza. (Ebből következik az is, hogy van mit ennem)
Van egy tüneményes kislányom, aki számára én vagyok az erős, bátor, hős apa, aki mindent meg tud szerelni.
Van fedél a fejem felett. (Egész pontosan még két emelet kedves szomszédokkal, akiket mélyen a szívembe zártam az utóbbi években a folyamatos csendháborításaik, fürdőszobai eláztatásaik, és ablakból kihányásaik okán)
Van autóm, ami elvisz A-ból B-be. (Na, jó, leginkább csak A-n belül járok vele)
Van munkám, amiért fizetnek. (A részletekbe ne menjünk bele, ahogy a kedvenc bankos kisasszonyom javasolta)
Vannak barátaim, akikre mindig számíthatok. (Ha olcsó sörtől szeretnék lerészegedni valami igénytelen helyen, ahol a mosdóban nincs folyékony szappan és papírtörlő, ellenben bizonytalan eredetű, sáros folyadék ér bokáig)
Tág határok között értelmezve egészséges vagyok. (Az ártatlanság vélelméhez hasonlóan létezik az egészségesség vélelme is. Ez addig tart, amíg a labor leletek meg nem érkeznek)

Szóval…

Akkor kerülünk harmóniába önmagunkkal és a természettel, ha rájövünk, hogy amink van, az a minden, és ami nincs, az nem is kell.